Samsung S21 FE poate fi livrat cu Android 12

Samsung Galaxy S21 FE este de așteptat să fie lansat în ianuarie 2022, după o mare întârziere. Știm aproape totul despre acest smartphone de luni de zile. O nouă descoperire dezvăluie acum ceva despre telefon care nu era cunoscut mai devreme.

Ieri, firmware-ul software pentru Galaxy S21 FE a intrat live pe serverul Samsung. Conform SamMobile, telefonul va fi livrat cu Android 12 din cutie. Aceasta înseamnă că ar trebui să vină și cu One UI 4.0, cuprinzând funcții noi și modificări vizuale.

În plus, dispozitivul poate primi până la o actualizare Android 15 în viitor. Asta pentru că Samsung promite 3 generații de actualizări ale sistemului de operare și cel puțin 4 ani de actualizări de securitate pentru smartphone-urile și tabletele premium și selectate de gamă medie.

Dacă se întâmplă să fie adevărat, atunci Galaxy S21 FE va fi o opțiune mai bună decât restul modelelor Galaxy S21 în ceea ce privește software-ul. 

Este logic ca Samsung să lanseze succesorul Galaxy S20 FE cu Android 12, deoarece acesta va deveni oficial la aproape un an de la debutul Galaxy S21, Galaxy S21 Plus și Galaxy S21 Ultra. De fapt, va fi urmată în curând de seria Galaxy S22 cu aceeași versiune de Android câteva zile mai târziu.

Designul telefonului pare aproape identic cu cel al Galaxy S21 entry-level, cu variante Exynos 2100 și Snapdragon 888. O scurgere de la începutul acestei luni a indicat că S21 FE în Europa va costa puțin sub 660 de euro pentru modelul de bază de 128 GB și 705 de euro pentru versiunea de 256 GB.

Oricum, Galaxy S22 ar putea fi o ofertă mai bună decât Galaxy S21 FE. Pentru că se spune că primul este cu doar 100 de dolari mai scump decât cel din urmă.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x