Samsung Galaxy S9 și S9 Plus primesc actualizarea UI 2.5 în China

Samsung a adus One UI 2.5 incremental cu seria Galaxy Note 20 și seria Tab S7. Mai târziu, compania a extins-o pe mai multe dispozitive, inclusiv seria Samsung Galaxy S9, așa cum a promis în postarea oficială. Acum compania a început să lanseze actualizarea UI 2.5 pentru Samsung Galaxy S9 și S9 Plus în China, potrivit ITHome.

Versiunea firmware-ului este G9600ZCU7FTJ8 / G9600CHC7FTJ8 și are o dimensiune de 754,03 MB. Conform jurnalului de schimbări oficial, actualizarea a început să fie lansată începând cu 25 noiembrie 2020. Și împreună cu actualizarea One UI 2.5, vine cu cel mai recent patch de securitate din 1 noiembrie 2020.

Update-ul One UI 2.5 bazat pe Android 10 aduce funcții precum gesturi de navigare pentru lansatoare terțe, modul Pro Video, modificări în Single Take, Samsung DeX, tastatură Samsung, autocolante Bitmoji pe AOD și multe altele. Mai jos aveți jurnalul de schimbări oficial (tradus cu Google Translated):

Jurnal de modificări pentru actualizarea Samsung Galaxy S9 / S9 Plus One UI 2.5

  • Samsung DeX – Suport conexiune wireless DeX. Conectați-vă fără fir la televizor prin conexiune directă Wlan (compatibil Miracast). * Quick Panel One DeX – Este recomandabil să utilizați televizoarele inteligente Samsung lansate după 2019. Suportă opțiuni de dimensionare a ecranului și dimensiunea fontului, permițând utilizatorilor să personalizeze diferite dimensiuni de afișare.
  • WLAN – În timp ce testați puterea semnalului WLAN din apropiere, acesta se va afișa ca foarte rapid, rapid, normal sau lent. * Puteți activa sau dezactiva această opțiune în setarea „Display Quality Information Display”.
  • Memento pe ecran – Suportă stickere Bitmoji pe memento pe ecran. (Stil de ceas).
  • Tastatură Samsung – Suportă tastatură cu ecran divizat în modul peisaj. Pe ecranul „Gestionați limbile de intrare” din pagina de setări a tastaturii, funcția de căutare a fost actualizată pentru a facilita utilizatorii. Pot găsi limbi de introducere a tastaturii pe care doresc să le adauge sau să le șteargă.
  • Camera – Funcție video profesională îmbunătățită.
  • Ultimul patch de securitate – 1 noiembrie 2020.

Cele două dispozitive emblematice din 2018 este puțin probabil să primească următorul upgrade major. Acest lucru se datorează faptului că Samsung și-a luat recent angajamentul de a oferi upgrade-uri de trei ani la flagship-urile și, din păcate, seria S9 „și-a îndeplinit stagiul”. Cei care locuiesc în China, pot naviga la Setări-> Actualizări software-> Descărcați și instalați pentru a încerca actualizarea One UI 2.5.

Sursa: Gizmochina

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x