Samsung Galaxy S8 și S8 Plus primesc încă o actualizare

Samsung este singurul OEM Android, în afară de Huawei, care este cunoscut pentru suport software mai lung. Uneori, ambele companii depășesc așteptările prin lansarea de actualizări pentru dispozitivele care au ajuns la finalul suportului. Acest fenomen se întâmplă pentru a doua oară pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Compania sud-coreeană a lansat un patch de securitate pentru smartphone-uri care își vor sărbători a 5-a aniversare la începutul anului viitor, încă din septembrie, iar acum au primit o altă actualizare de securitate. 

Firmware-ul are un număr de versiune G95xFXXUCDUK1, potrivit SamMobile. Update-ul este deja disponibil pentru unii utilizatori din Europa, urmând să apară în alte regiuni în următoarele zile. Patch-ul aduce cu el remedierea de securitate din noiembrie 2021 și câteva erori. Pentru a verifica manual actualizările pe telefonul tău Galaxy S8, accesați Setări > Actualizare software și faceți clic pe Descărcare și instalare.

De acum, versiunea nouă a software-ului este disponibilă doar în Franța. Dar ar trebui să-și facă drum spre alte piețe în zilele următoare.

Samsung a debutat Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus cu Android 7.0 Nougat la începutul anului 2017. Au fost actualizate la Android 8 Oreo în 2018 și Android 9 Pie în 2019.

Nu sunt planificate actualizări majore ale sistemului de operare pentru aceste dispozitive, așa că nu vă faceți speranțe prea mari – nu există Android 10 sau 11 la orizont. Totuși, obținerea celor mai recente actualizări de securitate este un lucru bun.

Dacă sunteți proprietarul unui Samsung Galaxy S8 sau al unui Galaxy S8 Plus, împărtășiți-vă experiența cu asistența software Samsung în secțiunea de comentarii de mai jos.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x