Samsung Galaxy S22 Ultra culori (imagini noi)

S-au scurs multe despre seria Samsung Galaxy S22 în trecut. Noua scurgere a informatorului Evan Blass a confirmat detaliile cheie de design ale celor trei telefoane S22. Iată cum arată modelul de vârf al seriei, Samsung Galaxy S22 Ultra, în noile imagini scurse, în ce culori vine și alte detalii.

Samsung Galaxy S22 Ultra culori

Samsung Galaxy S22 Ultra va avea un design cutie și va fi disponibil în patru variante de culoare – Bordeaux, Verde, Negru și Alb.

Specificații Samsung S22 Ultra

Modelul S22 Ultra va avea o configurație cu patru camere pe spate. Va avea o cameră principală de 108 MP, o cameră ultrawide de 12 MP și doi senzori de 10 MP cu suport pentru zoom optic 3x și 10x. 

Telefonul va veni cu un ecran curbat 2K AMOLED de 6,8 inchi cu suport pentru rata de refresh de 120 Hz. Dispozitivul va avea și un slot dedicat pentru S Pen. Va împacheta o baterie de 5000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 45 W.

Samsung S22 Ultra va avea un chipset Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200 SoC, în funcție de regiune. Dsipozitivul va rula OneUI 4.0 bazat pe Android 12 din cutie.

Când va fi lansat?

Seria Samsung Galaxy S22 va fi anunțată la evenimentul Galaxy Unpacked organizat pe 9 februarie. Evenimentul de lansare va începe pe canalul YouTube al Samsung începând cu ora 10:00, ora României.

Dacă designul lui S22 Ultra este legitim și arată ca un Note din anii trecuți, cum ați dori ca Samsung să-l numească? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x