Samsung Galaxy S21: primele scurgeri de imagini

Dacă așteptați cu nerăbdare să puneți mâna pe flagship-ul Samsung 2021, noile scurgeri au dezvăluit câteva detalii despre acesta, care arată potențialul design și data lansării acestui telefon. Deoarece aceste informații nu sunt oficiale, Samsung Galaxy S21 poate arăta diferit, dar această scurgere aruncă încă o lumină cu privire la ce să ne așteptăm la începutul anului viitor.

Pe baza imaginilor, partea din față a telefonului nu s-a schimbat prea mult în comparație cu predecesorul său, viitorul dispozitiv arătând foarte asemănător cu S20, inclusiv gaura perforată din centrul ecranului pentru a adăposti camera selfie. Cu toate acestea, partea din spate a fost ridicată, cu o nouă configurație a camerei care pare să se extindă de la cadru, creând o umflătură relativ groasă, estimată la 1,1 mm. Numărul de shootere a rămas însă același, cu trei camere în spate, cel puțin pe S21 „standard”. Potrivit lui Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks), dispozitivul ar trebui să aibă un ecran plat de 6,2 inch și să măsoare aproximativ 151,7 x 71,2 x 7,9 mm.

Mai important, zvonurile sugerează că telefonul ar putea fi dezvăluit în ianuarie 2021, ceea ce este semnificativ mai devreme decât de obicei. De asemenea, chiar dacă doar designul lui Samsung Galaxy S21 a apărut până acum, compania este încă de așteptat să lanseze trei dispozitive, inclusiv modelele „Plus” și „Ultra”.

Există multe lucruri care rămân necunoscute despre viitorul flagship Samsung, inclusiv dimensiunea bateriei și specificațiile de detalii. Numele său este, de asemenea, neconfirmat până acum, deoarece nu suntem siguri dacă va fi numit Galaxy S21 sau S30. Vă vom ține la curent când vom afla mai multe despre viitoarea linie a companiei.

În cele din urmă, dacă ați auzit recent un zvon care susține că lansarea seriei Galaxy S21 se poate întâmpla mai devreme decât de obicei și mai concret în ianuarie, să știți că sursele site-ului Voice confirmă acest zvon.

Rămâne de văzut dacă Samsung va introduce oficial Galaxy S21, Galaxy S21 Plus și Galaxy S21 Ultra în ianuarie 2021. Voi ce părere aveți despre cum arată viitorul flagship Samsung în aceste imagini scurse recent?

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x