Samsung Galaxy S20 Ultra 5G are acum specificații cheie

Seria Galaxy S20 se va lansa în mai puțin de o lună și există deja o grămadă de scurgeri care mișună pe web. Una dintre cele mai recente dezvăluie detalii cheie despre Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, care este modelul de top al tuturor celor cinci telefoane Galaxy S20 care se așteaptă să se lanseze pe 11 februarie.

Specificațiile cheie ale telefonului sunt scurse de la Max Weinbach de la XDA Developers în acest tweet postat luni, 13 ianuarie. Acesta ne spune că Galaxy S20 Ultra 5G va avea o cameră primară de 108MP combinată cu o cameră de 48MP cu zoom optic de 10x și o cameră cu unghi ultramodern de 12MP. Există de fapt patru camere, dar doar trei sunt menționate.

Conform sursei, modelul de top al seriei Galaxy S20 va fi disponibil în doar două variante de RAM – 12 GB și 16 GB. Da, ai citit bine. În acest an vom vedea telefoane cu 16 GB de RAM. Ca să nu mai spunem despre varianta de bază cu 12 GB. Surprinzător, nu? Este cu mult mai departe de predecesorul său Galaxy S10 Plus. S-ar părea că și S20 Plus va avea 12 GB de RAM, potrivit unei alte scurgeri relatate de GSMArena.

Din punct de vedere al stocării, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G va avea un model de bază de 128 GB, 256 GB pentru cei care doresc mai mult și 512 GB pentru cea mai înaltă configurație. Spațiul de stocare poate fi extins, Samsung păstrând slotul pentru card MicroSD cu suport pentru până la 1 TB.

Sursa spune, de asemenea, că telefonul va împacheta o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 45W. Acest lucru va permite utilizatorilor acestui telefon să-l încarce de la gol la complet în 74 de minute.

Weinbach a confirmat, de asemenea, că ar trebui să existe (cel puțin) cinci versiuni ale Galaxy S20 și spune că toate cele trei versiuni 5G ale S20 ar trebui să aibă suport eSIM.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x