Samsung Galaxy S20 FE va primi actualizarea One UI 3.0 (Android 11) mult mai devreme decât se aștepta

La începutul acestei săptămâni, Samsung a partajat o cronologie cu actualizarea One UI 3.0, confirmând planurile de actualizare a peste 40 de telefoane Galaxy și tablete cu cea mai recentă versiune Android. Galaxy S20 FE, care este printre cele mai bune telefoane Android lansate de Samsung într-o lungă perioadă de timp, nu a fost vizibil pe listă. Dar acum pare că telefonul ar putea câștiga One UI 3.0 destul de curând.

Potrivit noilor informații partajate de tipsterul Max Weinbach, totuși, proprietarii Galaxy S20 FE nu vor trebui să aștepte foarte mult pentru a obține actualizarea stabilă One UI 3.0 bazată pe Android 11.

Conform Weinbach, Samsung ar putea lansa actualizarea One UI 3.0 pentru Galaxy S20 FE pe 27 decembrie. Deoarece este o actualizare majoră, majoritatea proprietarilor Galaxy S20 FE vor trebui probabil să aștepte până în ianuarie pentru a primi actualizarea.

Pe de altă parte, vine știrea de la Samsung că lansarea firmware-ului One UI 3 Beta test a început pentru modelul Galaxy S20 FE. „Acest lucru este de bun augur pentru utilizatorii Galaxy S20 FE, deoarece îi pune pe drumul către o versiune stabilă la începutul anului 2021.”

Seria Samsung Galaxy Note 20 este recomandată pentru a începe să primească actualizarea Android 11 pe 14 decembrie. În prezent, singurele telefoane Galaxy care primesc actualizarea One UI 3.0 sunt Galaxy S20, Galaxy S20 Plus și Galaxy S20 Ultra.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x