Galaxy Fold 2 primește ecran Ultra Thin Glass Samsung

Samsung a fost unul dintre primii producători de smartphone-uri care a lansat un dispozitiv pliabil comercial pe piață. Deși Galaxy Fold nu a fost lansat în producție de la început, compania a reușit, în cele din urmă, să facă produsul un succes. Acum, se pare că gigantul tehnic sud-coreean se pregătește pentru lansarea succesorului, Galaxy Fold 2, care va ajunge cu un ecran din sticlă Ultra Thin, spre deosebire de afișajul polimer flexibil folosit pe predecesor.

Conform LetsGoDigital, Samsung a prezentat trei cereri de marcă în Spania. Acestea ar fi: Samsung Ultra Thin Glass, Samsung UTG și UTG. Nucleul acestor trei mărci comerciale este sticla ultra-subțire, iar descrierea mărcii sale afirmă clar că va folosit pe smartphone-uri.  Grosimea sticlei ultra-subțiri este mai mică de 100 microni (µm) și poate ajunge chiar și la 30 de microni. Cu alte cuvinte, va fi super subțire cu o lățime similară cu cea a părului uman.

Avantajele afișajului UTG sunt claritatea și rezistența la frecare. Dezavantajele sale sunt, de asemenea, evidente, producția acestora fiind dificilă și costisitoare. În prezent, Samsung a investit 12 miliarde KRW câștigate (aproximativ 9 milioane de euro) în Dowoo Insys pentru a crește capacitatea de producție a fabricii sale din Vietnam. Anul viitor, Samsung speră să producă între 5 și 6 milioane de smartphone-uri pliabile.

Prin urmare, este prea devreme pentru a confirma că noua generație de Galaxy Fold va ieși din cutie cu tehnologia Samsung UTG încorporată. Noul telefon pliabil Galaxy Fold 2 se spune că va fi comercializat la un preț de 1.500 €. Lansarea acestuia va fi probabil în primul trimestru al anului 2020.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x