Samsung Galaxy Book Flex Alpha își propune să fie un laptop QLED 2-în-1 mai ieftin

În octombrie, Samsung a lansat Galaxy Book Flex în cadrul Samsung Developer Conference (SDC) 2019. Înainte de CES 2020, Samsung a anunțat Galaxy Book Flex α (pronunțat ca Alpha) care vine cu un preț mai ieftin. 

Dispozitivul 2 în 1 are cu câteva caracteristici atractive precum panoul QLED și procesorul Intel Core din generația a 10-a. Ca și cel mai de preț Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex Alpha prezintă un design din aluminiu, cu un ecran QLED rotativ de 1080p de 13,3 inci. De asemenea, are un design mai modern, care are colțuri mai ascuțite și bezele mai mici decât hardware-ul mai vechi al companiei. Nu există încă nicio confirmare cu privire la faptul că acesta are procesor Core i3 sau i5. Acesta este cuplat cu grafică Intel UHD.

Galaxy Book Flex α include variante RAM de 8 GB și 12 GB LPDD4. Variantele sale de stocare SSD sunt 256 GB și 512 GB. Dispozitivul este susținut de o baterie de 54Wh care promite o durată de viață a bateriei de 17,5 ore. Poartă suport pentru încărcare rapidă prin USB-C. Dispozitivul 2 în 1 de la Samsung este echipat cu o pereche de boxe de 1,5 W și are o cameră HD de 720p pentru apeluri video.

Galaxy Book Flex Alpha oferă suport pentru Wi-Fi 6 802.11ax. Celelalte caracteristici disponibile pe dispozitiv includ un scaner de amprente, un slot USB-C, două porturi USB 3.0, un port HDMI, un cititor de carduri microSD și un jack combo de 3,5 mm pentru microfon și căști. 

Dispozitivul măsoară 13,9 mm grosime și cântărește 1,19 kg. Bateria laptopului este de 54 Wh (obișnuită), cu încărcare rapidă și o durată de viață a bateriei de până la 17,5 ore.

Samsung Galaxy Book Flex α va fi disponibil în prima jumătate a anului 2020, la un preț începând cu 829,99 USD.

Citește și despre: Resident Evil 2 Remake vă permite acum să jucați ca Ellie, de la The Last of Us

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x