Samsung Galaxy A53 5G are specificații cheie dezvăluite

Mai multe rapoarte au dezvăluit că Samsung lucrează la smartphone-ul Galaxy A53 5G. După cum sugerează și pseudonimul, acesta va urma lui Galaxy A52, care a debutat la începutul acestui an. Informații noi dezvăluie că Galaxy A53 a apărut cu un cip Exynos pe site-ul de benchmarking Geekbench. Smartphone-ul dezvăluie o putere formidabilă, suficient de puternică pentru a fi regele smartphone-urilor Android mid-range și high-end.

Samsung Galaxy A53 5G a apărut cu numărul de model SM-A536U pe Geekbench 5. Telefonul a obținut 686 la testul single-core și 1874 la testul multi-core al site-ului de benchmarking.

Dispozitivul rulează Android 12 și are 6 GB RAM la bord. Cu toate acestea, ar putea exista opțiuni și cu 8GB RAM care nu au fost încă confirmate.

Secțiunea plăcii de bază din lista de referință menționează „s5e8825”, care este un nume de cod pentru SoC Exynos 1200. Include opt nuclee CPU – două cu o frecvență maximă de ceas de 2,40 GHz, iar restul limitat la 2 GHz. Conform codului sursă din listă, acesta va veni cu GPU Mali-G68.

Geekbench nu dezvăluie nimic altceva despre Galaxy A53 5G, dar știm deja cum va arăta smartphone-ul, datorită randărilor scurse anterior. Potrivit zvonurilor, ar putea fi echipat cu o cameră cvadruplă de 64 MP, o cameră selfie de 32 MP, o baterie de 5000 mAh și un corp cu rating IP67.

Se presupune că acest smartphone Samsung va primi un afișaj AMOLED de 6,5 inch cu rezoluție Full HD+ cu o rată de refresh de 120 Hz. La fel ca și predecesorul său, Samsung Galaxy A53 5G va dispune de un scaner de amprente în ecran.

Modelele A52 au fost anunțate în martie, așa că ne așteptăm că Samsung Galaxy A53 5G va fi lansat în aceeași perioadă anul viitor.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x