Samsung Galaxy A03 anunțat oficial cu design reînnoit, baterie de 5000 mAh

Samsung a lansat în luna august Galaxy A03s, urmat săptămâna trecută de Galaxy A03 Core. Astăzi compania sud-coreeană a dezvăluit în liniște și noul smartphone Galaxy A03.

Specificații și caracteristici Samsung Galaxy A03

Samsung a dezvăluit doar câteva detalii despre Galaxy A03. Pentru început, dispozitivul îi urmează lui Galaxy A02 cu un design reînnoit și o configurație cu dublă cameră.

Telefonul are un ecran Infinity-V HD+ de 6,5 inchi. Panoul ar trebui să fie LCD, deoarece dispozitivul este un smartphone entry-level.

Samsung A03 este alimentat de un procesor octa-core necunoscut, tactat la 1,6 GHz. Procesorul include două clustere formate din 2 nuclee de 1,6 GHz și 6 nuclee de 1,6 GHz.

În spate, telefonul găzduiește o matrice cu două camere. Configurația cuprinde un senzor primar de 48MP cu un obiectiv cu deschidere f/1.8 și un senzor de adâncime de 2MP cu un obiectiv cu deschidere f/2.4. În timp ce, în față, are un shooter de 5 MP cu un obiectiv cu deschidere f/2.2 în interiorul crestăturii picături de rouă.

Galaxy A03 are suport Dolby Atmos, are o baterie de 5.000 mAh și vine în culorile Negru, Albastru și Roșu.

Galaxy A03 preț și disponibilitate

Samsung încă nu a oferit detalii despre prețul și disponibilitatea Galaxy A03. Cu toate acestea, compania a confirmat că telefonul va fi vândut în configurații de memorie de 3 GB + 32 GB, 4 GB + 64 GB și 4 GB + 128 GB, în funcție de regiune.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x