Samsung 512GB eUFS, dat pentru producția în masă

Primul spațiu de stocare Flash Storage Samsung 512GB eUFS pentru dispozitive mobile de ultimă generație este acum în producție

Samsung 512GB eUFS, primul spațiu de stocare Flash Storage (eUFS) pentru dispozitive mobile de ultimă generație a fost lansat în producția de masă. Știrea a venit astăzi de la compania coreeană pe site-ul lor Samsung Newsroom.

Noul spațiu de stocare are aceleași dimensiuni fizice ca și stocarea curentă de 256 GB. Asta este o veste bună, deoarece spațiul intern al telefoanelor este o premieră.

A fost construit din opt cipuri V-NAND de 512 GB cu 64 de straturi și un cip de controler care sunt stivuite împreună. Spațiul de stocare mai vechi al eUFS a folosit chips-uri de 48 de straturi.

Samsung 512GB eUFS este capabil să atingă capacitatea de citire și scriere de până la 860 MB/s, respectiv 255 MB/s. Poate transfera, de asemenea, un clip video de 5 GB pe un SSD în aproximativ șase secunde.

Samsung spune că noul UFS poate citi 42.000 de IOPS și poate scrie 40.000 IOPS care este de 400 de ori mai rapid decât viteza unui card convențional microSD. Compania coreeană intenționează, de asemenea, să crească producția de 256 GB V-NAND.

Citește și despre: Samsung Gear S2: O nouă actualizare software

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x