ROG Phone 3 are o opțiune de reîmprospătare ascunsă de 160Hz

Cel mai recent telefon de jocuri ASUS ROG Phone 3 este cel mai cunoscut pentru cel mai bun ecran al său de 144 Hz, dar aparent nu este chiar cel mai bun. Dezvoltatorii XDA au găsit o opțiune de reîmprospătare ascunsă de 160Hz, destinată testării interne, care poate fi deblocată cu o așa-numită comandă ADB shell.

Comanda de depanare permite opțiunea de a seta rata de actualizare la 160Hz să apară în meniul de setări. Puteți verifica articolul sursă pentru procedura care implică configurarea ADB pe computer. Când ați terminat, opțiunea de reîmprospătare de 160 Hz ar trebui să fie disponibilă pentru a alege în setările afișajului.

Pentru a afla dacă a funcționat, puteți testa rata de reîmprospătare descărcând aplicația Fluid Simulation și continuați să setați rata de actualizare din setările aplicației la 160Hz.

Se pare că ASUS nu a terminat probarea funcției, motiv pentru care a fost ascunsă. Sperăm, o actualizare viitoare va debloca funcția pentru toți utilizatorii ROG Phone 3, fără a fi nevoie să parcurgă procesul ADB.

De reținut, ROG Phone 3 vine cu un ecran Full HD + AMOLED de 144Hz de 6,59 inci și este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Este disponibil în trei opțiuni de memorie RAM / stocare: 8 GB / 128 GB., 12 GB / 256 GB și chiar un 16GB / 512 GB. Pe partea frontală a camerei primește trei camere din spate (64MP, 13MP, 5MP) și o cameră frontală de 24MP. Este susținut de o baterie de 6.000mAh cu 30W ROG HyperCharge și rulează Android 10. În plus, vine cu senzori ultrasonici pentru AirTrigger 3 și presă grip, difuzoare frontale duale, software îmbunătățit pentru optimizarea performanței în modul X, sistem de răcire GameCool 3 modernizat, și altele.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x