Realme 9 Pro are imagini și specificații scurse

Realme 9 Pro va fi unul dintre modelele din gama medie a lui Realme, care va debuta în prima jumătate a anului 2022. După ce schițele dispozitivului au fost dezvăluite, au fost lansate randări de înaltă calitate și presupuse specificații pentru noile telefoane mobile.

Similar cu Realme 9i, Realme 9 Pro poate avea o ramă cu margini subțiri pe laterale și o bărbie mai îngustă. În plus, afișajul are un decupaj în colțul din stânga sus pentru camera frontală.

Pe spate, telefonul are o camera tripla cu blit LED intr-un modul putin ridicat. Butoanele de volum sunt situate în partea stângă, în timp ce butonul de pornire este situat în partea dreaptă.

Realme 9 Pro specificații (zvonuri)

Pe lângă randările publicate de Smartprix, popularul leaker OnLeaks a adus detalii despre specificațiile lui Realme 9 Pro. La unele momente, informațiile diferă de cele arătate în schițele lansate în această săptămână.

De exemplu, dispozitivul ar trebui să aibă un ecran de 6,59 inchi în loc de panoul de 6,43 inchi sugerat anterior. Afișajul poate avea în continuare o rată de reîmprospătare de 120 Hz și un senzor biometric sub ecran.

Terminalul ar trebui să fie alimentat de Qualcomm Snapdragon 695 5G, un procesor cu performanță orientată spre gaming și productivitate. Deci, dispozitivul poate debuta cu opțiuni de până la 8 GB de RAM și până la 128 GB de stocare internă.

După cum se arată în randări, telefonul va avea o cameră triplă din spate cu un senzor principal de 64 MP însoțit de unități de 8 MP (ultra-wide) și 2 MP (macro). Între timp, camera frontală ar trebui să aibă un senzor de 16 MP.

Realme 9 Pro este de asemenea de așteptat să includă o baterie de 5000 mAh care acceptă încărcare rapidă de 33 W (4.500 mAh și 50 W la modelul anterior).

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x