Poco X4 Pro 5G are camera de 108 MP confirmată

Poco are un eveniment în timpul MWC și ne așteptăm să vedem noi smartphone-uri, inclusiv Poco M4 Pro și Poco X4 Pro 5G. Cu toate acestea, noul telefon X4 Pro a apărut din neatenție în toată splendoarea lui pe Amazon Franța. Potrivit Pocket Lint, aici au putut fi văzute astăzi fișa completă cu specificații și câteva imagini ale dispozitivului, care au fost șterse ulterior.

Poco X4 Pro 5G, așa cum sugerează și numele, va avea integrat 5G datorită Snapdragon 695 care se află în centrul său. Acest hardware octo-core de 6 nm oferă conectivitate mmWave și Sub-6 5G, concepute pentru a oferi conectivitate globală într-un pachet accesibil.

Privind îndeaproape caracteristicile telefonului, putem vedea că este Redmi Note 11 Pro 5G, dar cu un design diferit pe spate și culoarea galbenă Poco.

Poco X4 Pro 5G modele

Poco X4 Pro 5G va avea un chipset Snapdragon 695 și un AMOLED de 6,67 inch cu o rată de refresh de 120Hz. Spatele găzduiește o cameră principală de 108 MP și un snapper ultrawide de 8 MP alături de o cameră macro de 2 MP.

Capacitatea bateriei este de 5.000 mAh, în timp ce încărcarea merge până la 67 W, ajungând la o încărcare completă în 41 de minute. Ne așteptăm ca Poco X4 Pro să fie diferit de Redmi Note 11 Pro cu interfața sa – ne așteptăm la un lansator Poco pe deasupra MIUI 13, bazat pe Android 11.

POCO X4 Pro va sosi în trei culori, cum ar fi POCO Yellow, Laser Blue și Laser Black. Prețul de pe listă este de aproximativ 350 de euro, dar ne așteptăm la confirmarea completă a prețurilor – precum și la orice variații regionale atunci când Poco va lansa oficial acest telefon pe 28 februarie.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x