Oppo Band se va lansa în Europa pe 8 martie

În iunie 2020, marca de smartphone-uri Oppo a lansat prima brățară de fitness Oppo Band în China. Nouă luni mai târziu, compania chineză este pregătită să lanseze la nivel global brățara de fitness. Numele acesteia este însă ușor schimbat: Oppo Band Style.

Trackerul va debuta în Europa pe 8 martie, fiind dezvăluit oficial alături de seria OPPO F19 Pro. Acesta vine în două variante – una cu o brățară TPU simplă și o opțiune mai la modă cu un inel metalic.

Dacă vorbim de specificații, Oppo Band Style va avea un ecran AMOLED de 1,1 inci cu o rezoluție de 126 x 294 pixeli. Panoul va acoperi 100% din gama de culori DCI-P3 și va fi protejat de sticlă curbată 2.5D.

Brățara de fitness va veni cu senzori precum un accelerometru, un senzor de ritm cardiac PPG și un senzor SpO2 pentru monitorizarea nivelului de oxigen din sânge. În timpul unui ciclu de somn de opt ore, Oppo Band Style este capabil să efectueze monitorizare non-stop SpO2 de 28.800 de ori – măsurând complet saturația de oxigen a utilizatorului. Cu monitorul său continuu SpO2 și monitorul de somn profesionist, banda poate ajuta aparent utilizatorii să dezvolte obiceiuri de somn mai sănătoase, să-și monitorizeze sănătatea inimii și a respirației.

De asemenea, banda va oferi și 12 moduri de antrenament, inclusiv unul pentru alergătorii pe distanțe lungi. Datele măsurate atunci când aceste moduri sunt activate vor fi conectate în aplicația HeyTap Health, care va fi, de asemenea, utilizată pentru asocierea benzii Oppo Band Style cu un telefon. Cu siguranță va fi acceptat pe Android, dar dacă va exista suport pentru iOS rămâne de văzut.

Ne putem aștepta la și caracteristici standard precum vremea, notificări de aplicații, cronometru, alerte de apeluri și mesaje, alarmă, controale de redare a muzicii, găsirea telefonului meu și multe altele.

Oppo Band Style va avea o baterie cu durata de viață de 14 zile, cu o încărcare de 1,5 ore după perioada de două săptămâni. Banda se așteaptă să vină în două culori, una în alb și cealaltă în negru. Alte caracteristici și specificațiile complete ale brățării de fitness sunt setate să fie dezvăluite la lansarea din 8 martie.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x