Oppo A1 Pro va fi lansat pe 16 noiembrie

În această dimineață, OPPO (pe Weibo) a anunțat oficial că compania va lansa noul OPPO A1 Pro pe 16 noiembrie. În anunț, aspectul dispozitivului poate fi observat pe deplin. Mai mult, unele surse au dezvăluit și specificațiile.

Specificații Oppo A1 Pro (zvonuri)

După cum se poate vedea, noul telefon dispune de un afișaj hiperbolic cu o singură gaură (în centru) și o configurație de cameră duală pe partea din spate constând dintr-un senzor de cameră principal de 100 MP (după cum au spus oficialii).

Unele surse au dezvăluit că acest afișaj hiperbolic din OPPO A1 Pro este un afișaj AMOLED de 6,7 inchi cu rezoluție Full-HD+, frecvență de reîmprospătare de 120 Hz și suport pentru reglarea luminii de înaltă frecvență PWM de 2160 Hz. În plus, afișajul are un scaner optic de amprente sub ecran.

În ceea ce privește chipset-ul, noul OPPO A1 Pro va fi alimentat de chipset-ul Snapdragon 695 5G, unul dintre cele mai populare chipseturi din smartphone-urile mid-range în zilele noastre. În ceea ce privește specificațiile, chipset-ul se bazează pe un proces de fabricație de 6 nm și are 2x nuclee Cortex-A78 (tactate @2,2GHz) și 6x nuclee Cortex-A55 (tactate @1,7GHz).

De asemenea, se așteaptă ca OPPO A1 Pro să aibă un senzor de cameră principal de 108 MP, o baterie mare cu suport de încărcare super-rapidă de 67 W și multe altele.

Lansare OPPO A1 Pro

OPPO ar putea dezvălui, de asemenea, câteva momente importante ale viitorului său OPPO A1 Pro în zilele următoare. Cu toate acestea, lansarea este programată să aibă loc miercuri (pe 16 noiembrie la 18:00, ora chineză).

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x