Ochelarii Oppo Air Glass 2 AR debutează la Inno Day

Oppo și-a organizat evenimentul anual de tehnologie, Oppo Inno Day 2022, cu o difuzare online. Evenimentul, intitulat „Empowering a Better Future”, a prezentat dezvăluirea noilor tehnologii dezvoltate ca parte a celor patru inițiative inteligente ale Oppo, care includ divertisment inteligent, productivitate inteligentă, sănătate inteligentă și învățare inteligentă. Una dintre tehnologiile introduse la eveniment a fost Oppo Air Glass 2.

Caracteristici Oppo Air Glass 2

Oppo a prezentat Air Glass 2 la evenimentul său tehnologic anual, Oppo Inno Day 2022. Air Glass 2 este un produs de realitate augmentată (AR) ușor și durabil, cântărind aproximativ 38 de grame. Ochelarii acceptă funcții de corecție a imaginii și personalizare și sunt aproape imposibil de distins de ochelarii obișnuiți.

Air Glass 2 permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice și să efectueze traduceri în timp real și poate fi folosit și cu servicii de navigare bazate pe locație. Poate fi folosit și de cei cu deficiențe de auz pentru a converti sunetele în text.

Air Glass 2 urmează lansării lui Air Glass în luna martie a acestui an. Prima generație de Air Glass a adoptat o soluție monoculară split, cu un cadru personalizabil care poate fi adaptat la diverse lentile optice. Corpul principal cântărește mai puțin de 30 de grame, iar grosimea lentilei este de doar 1,3 mm.

Obiectivul folosește tehnologia ghidului de undă subțire și difractivă a luminii, obținând o luminozitate medie atrăgătoare de 1.400 nits. De asemenea, folosește un afișaj Micro LED pe bază de siliciu cu un singur pixel de doar 4 microni, cu o luminozitate maximă de 3 milioane nit.

Air Glass 2 este echipat cu platforma de dispozitiv portabil Snapdragon 4100, iar cu baza de încărcare portabilă, durata de viață a bateriei poate ajunge la 10,5 ore. În ceea ce privește funcțiile specifice, Air Glass 2 acceptă mementouri de vreme, mementouri de program, inscripții vocale, traducere în timp real și navigare pe jos și cu bicicleta.

Preț și disponibilitate

Din păcate, OPPO nu a furnizat încă detalii despre prețuri sau disponibilitate și va trebui să așteptăm pentru a afla mai multe.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x