Noile căști OnePlus Buds Z2 lansate în România

OnePlus a anunțat succesoarele căștilor intraauriculare de buget Buds Z de anul trecut. Deși OnePlus Buds Z2 arată exact ca versiunea originală, ele oferă un upgrade semnificativ. Cel mai notabil este anularea activă a zgomotului.

Da, căștile TWS de buget de anul acesta de la OnePlus au ANC la bord și promit o viață mai lungă a bateriei. Compania promite 5 ore de redare non-stop cu ANC activat sau 7 ore fără ANC. Atât durează bateria încorporată de 40 mAh în fiecare cască. Carcasa de încărcare, pe de altă parte, are o celulă de 520 mAh și se încarcă prin USB-C. Aceasta oferă suficientă energie căștilor pentru o redare de 5 ore în doar 10 minute.

În comparație cu OnePlus Buds Z, noile căști Buds Z2 sunt cu 15 la sută mai scurte. Dimensiunile pentru un dop sunt 33×22,4×21,8 mm iar pentru carcasă 73x37x29 mm. În negru cântăresc 4,5 grame, iar în alb 4,6 grame – conform producătorului. De asemenea, se spune că carcasa de încărcare este cu 1,5 grame mai grea în alb la 42 de grame.

OnePlus Buds Z2 negru

Este disponibil și un mod de transparență, care oprește ANC pentru un moment când trebuie să fii conștient de împrejurimile tale.

Din punct de vedere al calității sunetului, ar trebui să existe o diferență destul de mică între Buds Z2 și Buds Pro. Compania spune că aceleași drivere dinamice de 11 mm găsite în Buds Pro sunt disponibile și aici.

Acum partea dificilă este că, la fel ca restul OnePlus Buds, acestea oferă o integrare mai bună cu telefoanele fabricate de OnePlus. Cu toate acestea, dacă utilizați o altă marcă sau un iPhone, puteți explora setările folosind aplicația HeyMelody.

Căștile OnePlus Buds Z2 sunt disponibile astăzi în România pentru 99 euro. Sunt disponibile în două culori: negru sau alb.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x