Motorola va lansa Moto Edge X în curând

Motorola a confirmat lansarea următorului său flagship numit Moto Edge X. Dispozitivul va fi lansat în China la sfârșitul acestui an. Chen Jin, directorul general al departamentului de afaceri pentru telefoane mobile Lenovo din China, a împărtășit pe Weibo un teaser al viitoarei lansări a smartphone-ului Motorola. Pentru cei care nu știu, Motorola a fost achiziționat de Lenovo de la Google în 2014.

Potrivit postării lui Chen Jin, noul dispozitiv Moto Edge X și va fi „infinit de puternic”, iar oamenii au dreptate să fie „plini de așteptări”. Posterul teaser nu a dezvăluit nicio informație cu privire la smartphone, dar a sugerat că va fi un dispozitiv puternic, care vă va îndeplini toate așteptările.

Se speculează că Moto Edge X ar putea avea un SoC Snapdragon 898, despre care se zvonește că va debuta la Qualcomm Summit pe 30 noiembrie. Acestea fiind spuse, este posibil ca telefonul să vină cu un SoC Snapdragon 888, deoarece este singurul procesor emblematic din 2021 lipsește din portofoliul Motorola. Se spune că G200, care poartă numele de cod Yukon, ar putea avea SoC SD888. Ne putem aștepta la ceva mai multă claritate despre acest lucru în zilele următoare.

În știrile conexe, un telefon Motorola cu numărul de model XT2175-2 a primit certificare de la autoritatea 3C din China. A dezvăluit că telefonul ar putea avea suport pentru încărcare rapidă de 33 W. O variantă a acestui telefon cu numărul de model XT2175-1 a fost văzută la Wi-Fi Alliance în septembrie. Edge S Pro a acceptat încărcare rapidă de 30 W. Prin urmare, se pare că telefonul XT2175-2 care a apărut cu un încărcător mai rapid la 3C ar putea fi viitorul Moto Edge X.

CITEȘTE ȘI: Motorola Moto G20: specificații, disponibilitate și preț în România

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x