Motorola Moto E7 Power apare în imagini noi

Motorola ar putea lansa în curând noul său telefon Moto E7 Power. Acest telefon Moto este de așteptat să fie introdus pe diferite piețe cu branding diferit. Mai multe informații despre E7 Power apar treptat pe internet. Acum, viitorul telefon entry-level Motorola a scurs noi imagini, cu mai multe detalii despre aspectul dispozitivului.

Motorola E7 Power poate fi disponibil în două culori. Imaginile arată dispozitivul în față și în spate, în culorile sale roșii și albastre. Este posibil să se observe prezența cititorului biometric, dispunerea setului de camere, crestătura și „bărbia” cu dimensiuni considerate încă mari.

În ceea ce privește specificațiile, Moto E7 Power vine și cu un ecran de 6,5 inch, dar este doar LCD cu 1600 x 720 pixeli. Funcționează pe un procesor MediaTek Helio G25 Octacore, 4 GB RAM și 64 GB stocare. Telefonul va avea și un slot pentru card microSD pentru a extinde spațiul de stocare.

Camerele telefonului Moto E7 Power sunt duble: 13MP cu diafragmă f / 2.0 și 2MP pentru macro. Camera selfie de 5MP vine cu diafragmă f / 2.2 și este amplasată într-o crestătură de picătură de rouă.

Telefonul va veni cu un senzor de amprentă montat în spate, cu logo-ul Motorola Batwing încorporat. Receptorul va avea un buton Google Assistant separat, o mufă pentru căști de 3,5 mm și port USB Type-C. E7 Power va rula Android 10.

O baterie de 5.000 mAh va alimenta întregul pachet, iar această sursa susține că Moto E7 Power va avea un preț de aproximativ 150 € în Europa.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x