Motorola Frontier va veni cu specificații impresionante

Deși Motorola Edge X30 cu Snapdragon 8 Gen 1 tocmai a fost lansat, iar acest procesor emblematic Qualcomm nu a devenit încă popular, au apărut vești despre un telefon Snapdragon 8 Gen 2, de această dată tot de la Motorola. Site-ul web TechnikNews a raportat recent că Motorola testează următorul smartphone emblematic cu numele de cod „Frontier”.

Conform listei de specificații care circulă pe internet, Motorola Frontier va fi echipat cu un ecran OLED cu rezoluție Full HD+ de 6,67 inch și va oferi o rată de refresh de 144 Hz. Procesorul va folosi procesul TSMC de 4 nm Snapdragon 8 Gen 2, modelul actual este SM8475, oferind 8 GB RAM, 128 GB stocare și 12 GB RAM, 256 GB opțiuni de stocare.

Lista de specificații mai menționează că Motorola Frontier va fi preîncărcat cu Android 12, iar bateria încorporată acceptă până la 125W de încărcare cu fir și 50W wireless. 

În ceea ce privește camerele, obiectivul frontal pentru selfie este de 60MP și acceptă Always On al lui Snapdragon 8. Spatele are un obiectiv principal de 200MP, camere cu unghi ultra-wide de 50MP și teleobiectiv de 12MP. 

Surse spun că Motorola a început deja să testeze Frontier, dar de fapt nu va fi lansat până în al treilea trimestru al acestui an.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x