Motorola Edge 30 Ultra apare într-un video promoțional înainte de lansare

O scurgere de informații a dezvăluit foarte așteptatul Motorola Edge 30 Ultra într-un video promoțional înainte de lansare. Este cel mai recent smartphone de vârf al companiei. Va fi și primul dispozitiv care va dispune de un senzor de imagine de 200 de megapixeli.

Noua scurgere a fost distribuită de cunoscutul informator Evan Blass pe Twitter. Privind acest tweet, a fost distribuit un video promoțional pentru Motorola Edge 30 Ultra, care a prezentat unele dintre caracteristicile cheie de evidențiere ale acestui telefon. Prima caracteristică care este prezentată este camera de 200 de megapixeli, care este, fără îndoială, una dintre cele mai mari caracteristici ale sale. În videoclip, putem vedea, de asemenea, o privire clară asupra designului dispozitivului și este în concordanță cu randările scurse recent pentru Edge 30 Ultra.

Cu alte cuvinte, există un senzor de imagine primar mare, cu două camere suplimentare găzduite dedesubt. Compania susține, de asemenea, că camera va fi „uimitoare în orice lumină” și chiar a distribuit câteva fotografii în anumite scene cu lumină scăzută. În urma bitului camerei, videoclipul a dezvăluit că smartphone-ul va fi echipat cu Snapdragon 8 Gen 1+ de 4 nm, care este cel mai rapid procesor Qualcomm de până acum.

În plus, noul smartphone de ultimă generație va suporta tehnologia de încărcare rapidă TurboCharger de 125 W, care poate oferi puterea pentru o zi întreagă în doar șapte minute. Pe partea frontală, Moto Edge 30 Ultra va avea un afișaj pOLED curbat de 6,67 inchi, care are o rezoluție Full HD+ împreună cu o rată de refresh ridicată de 144 Hz și o luminozitate maximă de 1250 nits. 

În cele din urmă, videoclipul promoțional scurs evidențiază, de asemenea, că dispozitivul oferă și sunet „3D” spațial. La evenimentul din 8 septembrie vom avea confirmarea acestor detalii. Așa că rămâneți pe fază pentru mai multe informații despre aceasta și întreaga serie Edge.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x