Motorola Edge 30 Pro va fi lansat în Europa luna aceasta

Mai multe rapoarte au susținut că Motorola va lansa Motorola Edge 30 Pro în India și Europa luna aceasta. Un nou teaser confirmă că un nou telefon din seria Edge va fi lansat pe 24 februarie în India. Se pare că compania ar putea tachina sosirea telefonului emblematic Edge 30 Pro.

Rapoartele au dezvăluit că Motorola Edge 30 Pro va fi o versiune rebranded a lui Moto Edge X30, care a debutat ca primul telefon Snapdragon 8 Gen 1 din lume în decembrie 2021. Randările scurse ale Edge 30 Pro au dezvăluit că va arăta exact ca X30. Cu toate acestea, există posibilitatea ca Edge 30 Pro să fie echipat cu un scaner de amprente în ecran în loc de unul orientat lateral, care este disponibil pe X30.

Specificații Motorola Edge 30 Pro (așteptate)

Motorola Edge 30 Pro poate veni cu un ecran OLED de 6,7 inchi cu un design perforat. Poate oferi o rezoluție FHD+, o rată de reîmprospătare de 144 Hz și o rată de eșantionare la atingere de 576 Hz. Poate avea o cameră frontală de 60 MP și o unitate de cameră triplă de 50 MP (principală, cu OIS) + 50 MP (ultrawide) + 2 MP (adâncime).

Edge 30 Pro poate veni cu până la 12 GB RAM și până la 256 GB spațiu de stocare. Acesta va fi condus de platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 1. Se spune că viitorul smartphone Motorola are o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 68 W.

Este posibil ca dispozitivul să vină preinstalat cu Android 12 OS și MyUI. În prezent, nu există informații disponibile despre prețul acestuia. Este probabil să sosească în opțiuni de culoare alb și negru.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x