Moto Edge X30 apare în prima imagine live

Moto Edge X30 este gata să devină oficial pe 9 decembrie în China. Este de așteptat să debuteze primul smartphone lansat cu Snapdragon 8 Gen 1. Înainte de lansare, directorul general Lenovo China pentru divizia de telefonie mobilă, Chen Jin, a distribuit o imagine pentru a prezenta afișajul lui Moto Edge X30. În același timp, compania a confirmat și unele dintre caracteristicile cheie ale ecranului noului telefon.

Motorola a confirmat că ecranul Edge X30 va oferi suport pentru o rată de refresh de 144 Hz, culori pe 10 biți și HDR10+. După cum se poate vedea, Edge X30 are un afișaj perforat cu rame înguste. Cadrele superioare și inferioare ale telefonului sunt aproape simetrice. Conform listei TENAA a dispozitivului, acesta va avea un ecran OLED de 6,67 inch la rezoluție Full HD+.

Edge X30 este de așteptat să aibă o cameră de 60 MP pentru selfie-uri. Configurația camerei din spate poate include o cameră principală de 50 MP cu suport OIS, un obiectiv secundar de 5 MP și o cameră de 2 MP.

Moto X30 Edge va fi alimentat de Snapdragon 8 Gen 1, asociat cu până la 16 GB de RAM și până la 512 GB de stocare. Dispozitivul va veni preinstalat cu Android 11. Va fi susținut de o baterie de 5.000 mAh care acceptă încărcare rapidă de 68 W.

Edge X30 este de așteptat să sosească cu un șasiu clasificat IP52. Va veni cu scaner de amprente pe ecran, o cheie Asistent Google și difuzoare stereo. Este de așteptat să fie lansat pe piețele globale în ianuarie cu numele Motorola Edge 30 Ultra.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x