Monitor BenQ PD2705U cu panou 4K UHD, modul M-Book și controler OSD

Gigantul taiwanez BenQ a anunțat oficial noul monitor BenQ PD2705U în China. Acesta este un panou 4K UHD de 27 inch cu suport pentru un controler OSD extern.

BenQ PD2705U este noua adăugare la linia de afișaje PD a companiei. Se află între monitoarele BenQ PD2500Q 25″ și monitoarele BenQ PD3220U 32″. PD2705U este un ecran IPS de 27 inch cu rezoluție 4K UHD și adâncime de culoare de 10 biți. Ecranul are o gamă de culori de 99% sRGB și poate afișa 1,07 miliarde de culori.

Ecranul este calibrat de experții în certificarea culorilor IDEAlliance G7 din SUA și, de asemenea, certificat de Pantone din New York. Se spune că afișajul monitorului a fost testat în mod extensiv și 25 de zone ale ecranului au fost calibrate individual. Compania susține că a asigurat uniformitatea luminozității și a temperaturii culorii și oferă un contrast puternic între lumină și întuneric.

BenQ PD2705U

La fel ca unele dintre cele mai recente monitoare PD, BenQ PD2705U dispune și de un mod M-Book. Restaurează culorile reale ale MacBook-ului și sincronizează ecranul pentru a funcționa cu două ecrane dacă este utilizat în același mod. De asemenea, reduce aberațiile cromatice, oferind în același timp o distorsiune minimă a culorii.

În ceea ce privește conectivitatea, monitorul este echipat cu un port USB Type-C care acceptă încărcare rapidă de 65W. Monitorul poate fi conectat la MacBook, iPad și alte laptop-uri Apple. Interesant este că vine și cu un controler extern OSD (On-Screen-Display) care permite utilizatorilor să schimbe convenabil luminozitatea, contrastul și alte comenzi de pe ecran.

Noul monitor BenQ PD2705U se vinde cu amănuntul la un impresionant 3999 de yuani (aproximativ 555 euro). Poate fi achiziționat de pe JD.com și din alte magazine oficiale din China.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x