Logitech G Pro X Superlight, cel mai ușor mouse de gaming wireless

Logitech a lansat oficial G Pro X Superlight, succesorul ultra-ușor al popularului G Pro Wireless. Superlight este, de asemenea, un mouse de gaming fără fir și, la doar 63g, este unul dintre cele mai ușoare din jur, depășind la mustață SteelSeries Aerox 3 Wireless care are 66g.

G Pro Wireless original era deja destul de ușor la doar 80g, dar Superlight este mai ușor chiar și decât unele mouse-uri cu fir. Mai important, este gestionat fără utilizarea unei cochilii de tip fagure, iar rezultatul este un mouse ultra-minimalist, cu aspect elegant și o carcasă netedă. Versiunea alb mat arată deosebit de bine, dar există și o versiune complet negru.

Proiectat de și pentru profesioniști în domeniul eSport, Logitech G PRO X Superlight dispune de tehnologie wireless de ultimă generație, de calitate și senzor ultra-precis Hero 25K. Face parte dintr-o gamă impresionantă de echipamente din seria Pro, cunoscute pentru calitate și performanță.

Specificații Logitech G Pro X Superlight

  • G Pro X Superlight este echipat cu o conexiune wireless Lightspeed de 2,4 GHz, care permite jucătorilor să se joace fără legături prin cabluri
  • Durată de viață a bateriei de 70 de ore, comparativ cu 48 de ore cu predecesorul său (fără aprinderea luminilor)
  • Are picioare PTFE mari, aditive zero, pentru o experiență cu frecare redusă
  • Este echipat cu senzorul HERO 25K Logitech G la 25.600 DPI, care poate urmări cu precizie mișcarea la nivelul sub-micronilor – aproximativ 1/50 din grosimea unui păr uman – fără a compromite precizia.
  • Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a regla continuu ratele cadrelor pe baza mișcării mouse-ului pentru a minimiza consumul de energie. 
  • HERO 25K este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii Logitech G. anteriori.

Preț și disponibilitate

Superlight se transformă într-un excelent mouse wireless de gaming, dar există o avertizare imensă referitor la prețul său. În timp ce G Pro Wireless era deja unul dintre cei mai scumpi șoareci din jur, Logitech a dat o primă suplimentară la Superlight, aducând prețul la 149 USD. Noul mouse va putea fi cumpărat începând cu 3 decembrie, în alb și negru, pe site-ul Logitech G.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x