LG G7 One primește actualizarea Android 10

Cea mai recentă versiune de software Google, Android 10, vine acum și pe LG G7 One. XDA-Developers spună că actualizarea include funcții precum un mod întunecat la nivelul întregului sistem, un nou mod de focalizare, legătura familială și multe altele.

După cum sugerează și numele, dispozitivul face parte dintr-un program Android One care înseamnă actualizări periodice și stoc de experiență Android. Un beneficiu suplimentar al Android One este capacitatea sa de a fi actualizat rapid la cele mai recente versiuni de Android, deoarece aceste accesorii obișnuite nu trebuie să fie portate la noua versiune.

G7 One este primul dispozitiv LG din America de Nord care primește Android 10. Actualizarea de 750 MB ajunge prin operatorii canadieni și aduce cu ea patch-ul de securitate din noiembrie 2019.

Dacă sunteți în Canada și dețineți un G7 One, este posibil să fi primit deja notificarea de actualizare. Dacă nu, puteți verifica actualizarea manual. Pentru a face acest lucru, mergeți la Setări >> Actualizare software și apoi apăsați pe opțiunea Verificare actualizare.

LG G7 One nu este de fapt primul telefon Android One care aduce Android 10. Spun asta deoarece doar săptămâna trecută proprietarii Motorola One Power și Nokia 7.1 au început să primească și actualizarea la Android 10.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x