Lexus RZ 450e 2022: Poze noi cu SUV-ul electric planificat

Lexus a publicat o altă serie de imagini care dezvăluie pe deplin noul crossover electric RZ 450e. În special, au fost poze cu părțile laterale și din spate ale corpului. Fotografiile lansate arată o asemănare izbitoare între noul Lexus RZ 450e 2022 și Toyota bZ4x.

Lexus RZ 450e este programat să fie lansat în primăvară și va fi primul SUV complet electric al companiei. Compania speră că noul model ar putea rivaliza cu unele dintre SUV-urile electrice consacrate, cum ar fi Tesla Model Y și Skoda Enyaq. RZ 450e pare a fi punctul culminant al dezvoltării extinse în conceptualizarea unui vehicul unic care păstrează aspectul luxos și premium atașat mărcii Lexus.

Lexus RZ 450e exterior spate

Noile imagini nu includ detalii despre interiorul lui Lexus RZ 450e 2022. Compania poate păstra detaliile pentru un teaser ulterior, cel mai probabil, deoarece continuă să promoveze modelul și să creeze impuls pentru lansarea sa de primăvară. 

Lexus a oferit o scurtă privire asupra interiorului când a lansat un videoclip cu CEO-ul său conducând în interiorul vehiculului, deși micile detalii indică un aspect similar cu cel al lui Toyota bZ4X. Există o configurație cu cinci locuri și o consolă centrală înaltă. Ne așteptăm la o mică abatere de la sistemul de infotainment, deși ar putea exista unele inovații tehnologice pe care compania ar putea dori să le debuteze pe RZ 450e.

SUV-ul electric Lexus RZ 450e va avea o autonomie de aproximativ 280 mile (534 km), cu capacitatea de a accelera de la 0 la 100 km/h în 7,7 secunde. RZ 450e va avea probabil aceeași baterie de 71,4 kWh ca și bZ4X și un grup de propulsie cu două motoare.

Mecanismul de transmisie al SUV-ului electric se va învârti în jurul DIRECT4, ceea ce va face mașina foarte versatilă în tranziția de la tracțiune integrală la tracțiune pe spate și alte opțiuni determinate de condițiile de condus.

Nu există detalii deocamdată despre prețul SUV-ului electric Lexus RZ 450e 2022, dar aceasta ar putea fi o ofertă premium în segmentul SUV-ului, mai ridicată decât unele dintre modelele actuale.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x