Lenovo Xiaoxin Pro 16 a primit un afișaj de top

Lenovo a lansat deja mai multe laptopuri în gama sa Xiaoxin cu chipset-uri Intel Core și AMD Ryzen. Compania se pregătește acum să lanseze un alt dispozitiv din gama, supranumit Lenovo Xiaoxin Pro 16.

Într-un nou anunț publicat de companie, s-a confirmat că viitorul Lenovo Xiaoxin Pro 16 va fi livrat cu un ecran de 16 inci cu o rezoluție de 2560 x 1600. Acceptă o rată de refresh de 60Hz și 120Hz. În plus, oferă o luminozitate de 350 nits, o gamă largă de culori 100% sRGB și tehnologie hardware de reducere a luminii albastre pentru a proteja ochii utilizatorului. Există, de asemenea, suport DC Dimming, care oferă imagini netede, fără pâlpâire.

Lenovo Xiaoxin Pro 16 - detalii ecran

Deși există alte câteva laptopuri care au o rată de refresh ridicată similară, acesta ar putea fi primul laptop de 16 inci care vine cu suport pentru o rată de refresh de 120Hz. Se pare că va exista o tastă de comandă rapidă pe laptop pentru a comuta între rata de refresh 60Hz și 120Hz.

Lenovo a anunțat recent că Xiaoxin Pro 16 este configurat cu procesor AMD Ryzen 5000 și afișaj independent NVIDIA și se așteaptă să ajungă până la R7 5800H + RTX 3050 Ti.

Ne așteptăm ca compania să împărtășească mai multe teasere în zilele următoare, dezvăluind caracteristicile și specificațiile cheie ale viitorului laptop, înainte de lansare. De asemenea, ne așteptăm ca dispozitivul să devină oficial destul de curând în China.

Sursa

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x