Lenovo ThinkBook Plus, un laptop cu tabletă în tastatură

În octombrie, marele leaker Evan Blass a scurs un laptop Lenovo unic, care este un Thinkbook Plus de 17 inch cu o tabletă grafică/ecran secundar încorporat în partea dreaptă a tastaturii. Astăzi, a actualizat o nouă imagine, iar acum arată că dispozitivul este compatibil cu Windows 11.

Ecranul secundar pare să aibă o dimensiune de aproximativ 8 inch și poate funcționa cu un stylus, permițând creatorilor să-l folosească pentru a desena direct în Photoshop și alte aplicații grafice.

Noua imagine mai arată că tableta încorporată este folosită ca lansator de aplicații și ca ecran secundar pentru citirea fluxurilor de știri. Aceste imagini ne oferă și o bună înțelegere a unor specificații. Este unul dintre cele mai spectaculoase modele de laptop pe care le-am văzut în acest an.

Laptop Lenovo ThinkBook Plus

Dispozitivul este echipat cu 2 porturi USB-A, 2 porturi USB-C, un port HDMI și o mufă pentru căști. De asemenea, laptopul are un difuzor de reglare Harmon-Kadron, un stylus activ și un buton de pornire care pare să fie combinat cu un cititor de amprente.

În ceea ce privește lansarea, se așteaptă ca Lenovo să dezvăluie câteva produse noi de laptop la CES 2022, care urmează să înceapă pe 5 ianuarie și este posibil să vedem și ThinkBook Plus în acest eveniment.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x