iPhone SE 5G va fi lansat în martie

Noul iPhone SE 5G ar putea sosi mai devreme decât se aștepta; conform zvonurilor recente, ar putea deveni oficial în martie 2022.

Până în prezent, Apple are un iPhone accesibil, care face parte din gama iPhone SE. Conform zvonurilor recente, știm că compania se pregătește acum să lanseze un model de a treia generație. Înainte ca dispozitivul să devină oficial, mai multe detalii au apărut deja online.

Un nou raport precizează că noul iPhone mid-range al gigantului Cupertino va fi echipat cu suport pentru conectivitate 5G și se pare că va deveni oficial în martie sau aprilie a acestui an.

Potrivit raportului lui Mark Gurman din buletinul informativ Power On pentru Bloomberg, se așteaptă ca Apple să găzduiască primul său eveniment major în acest an în martie (sau aprilie) și, într-un mod similar cu evenimentele anterioare, și acesta va fi doar virtual.

Cum va fi iPhone SE 5G

Rapoartele indică faptul că următorul iPhone SE ar putea fi lansat la acest eveniment viitor. Pe baza zvonurilor anterioare, gadgetul va fi similar cu modelul disponibil chiar acum în ceea ce privește designul, dar va veni cu specificații actualizate. Va arăta ca un iPhone 8, dar va avea hardware intern modernizat.

Telefonul este de așteptat să aibă un ecran LCD Retina HD de 4,7 inch și poate fi echipat și cu un buton Home cu senzor de amprentă în centrul față. Este probabil să fie cel mai recent smartphone de la Apple cu un afișaj LCD și un buton de pornire.

iPhone SE 5G va fi alimentat de procesorul Apple A15 împreună cu 3 GB de RAM și poate exista și o variantă Plus cu 4 GB de RAM în interior. Chipsetul va introduce și suport pentru conectivitate 5G. Va exista în continuare un senzor cu o singură cameră de 12 megapixeli pe spate, cu capabilități foto de ultimă generație.

O estimare recentă de la JP Morgan spune că viitorul iPhone SE ar putea atrage aproape 1,4 miliarde de utilizatori de telefoane Android de gamă medie joasă și aproximativ 300 de milioane de utilizatori iPhone mai vechi.

Ce preț va avea iPhone SE 2022

Nu știm dacă Apple ar păstra cei 399 de dolari pentru serie având în vedere creșterea prețurilor la toate produsele și componentele electronice de la începutul pandemiei și îmbunătățirile care se zvonesc pentru acest iPhone SE 5G, următorul smartphone „buget” de la Manzana.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x