iPhone Flip ar putea fi primul telefon pliabil Apple

În ultimele luni, au existat mai multe zvonuri cu privire la primul telefon pliabil al Apple. Potrivit unui zvon recent, Apple lucrează la primul său iPhone pliabil și va ajunge cel mai devreme în 2023. Ultimul raport al lui Jon Prosser arată că Apple este „terminat” cu factorul de formă al noului iPhone pliabil. În videoclip, ceea ce avem este practic un „iPhone Flip“. În plus, strategia de lansare a acestui dispozitiv va fi o surpriză.

Videoclipul sugerează că Apple a ales definitiv factorul de formă al noului iPhone pliabil. De fapt, putem vedea un prim iPhone Flip cu un design foarte similar cu cel văzut cu Samsung Galaxy Z Flip.

Prosser spune că Apple nu va adopta formatul de deschidere carte, adică transformarea de la smartphone la tabletă. Iată ce spune acest leaker:

Apple se apleacă puternic spre forma cochiliei. Sursele mele nu sunt sigure de ce, tot ce știu este că formatul shell primește multă atenție și proeminență în cronologia producției.

Unul dintre obiectivele acestui iPhone pliabil în shell este să îl facă disponibil în diferite culori, cum ar fi culorile distractive, similar cu modelele de bază ale iPhone-urilor.

În plus, Jon Prosser spune că aceast telefon pliabil ar trebui să aibă un preț mai mic decât pliabilele rivalilor. Leaker-ul spune că iPhone-ul pliabil ar putea costa 1.499 dolari, aproximativ 1.236 de euro.

CITEȘTE ȘI: Motorola Moto E6i, un telefon ieftin cu specificații interesante

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x