iPhone 14 Pro și Pro Max vor avea ecran fără breton

Modelele Apple iPhone 14 Pro care vor fi lansate în 2022 vor avea pentru prima dată un ecran fără breton, după cum spune TheElec. Se spune că iPhone 14 Pro de 6,06 inch și iPhone 14 Pro Max de 6,7 inch vor folosi panouri OLED LG Display LTPO 120Hz și vor fi singurele modele care vor avea noul aspect.

Decupajul cu perforare va permite Apple să ofere o suprafață de afișare mai mare, lăsând totuși spațiu pentru camera frontală și este un design pe care dispozitivele Android îl folosesc de câțiva ani. Dacă Apple trece la acest design, hardware-ul Face ID va trebui mutat sub afișaj.

Elec spune că Apple va procura și afișaje LTPO OLED pentru modelele ‌iPhone 14‌ Pro pentru a permite rate de reîmprospătare ProMotion de 120 Hz, tehnologie deja folosită în modelele iPhone 13 Pro în acest an. Samsung a furnizat panourile OLED pe care Apple le-a folosit pentru ‌iPhone 13 Pro‌ și iPhone 13 Pro‌ Max, dar Apple ar putea folosi unele ecrane de la LG Display în 2022.

Modelele iPhone 14 non Pro, care ar trebui să fie compuse dintr-un model de 6,06 inch și o nouă versiune de 6,7 inch, vor avea în continuare ecran cu breton, iar afișajele lor vor fi furnizate de BOE. Nu se așteaptă ca modelele entry-level să ofere ecrane LTPO și rate de reîmprospătare de 120 Hz.

Articolul sursă mai prevede că BOE va începe să furnizeze panouri LTPO pentru seria iPhone 15 în 2023. De asemenea, se așteaptă ca Apple să aducă un model iPhone SE revizuit în 2022, cu același design ca modelul actual, dar cu conectivitate 5G adăugată.

Acestea fiind spuse, 2022 ar putea fi anul în care Apple elimină parțial notch-ul, dar dacă nu reușește să găsească o modalitate de a încorpora componentele Face ID sub afișaj, am putea vedea revenirea bretonului pe toate modelele iPhone 14.

Ce părere aveți despre zvonurile actuale despre iPhone 14? Spune-ne în comentarii.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x