iOS 15.2 este disponibil pentru instalare pe iPhone

Apple a lansat luni iOS 15.2 și iPadOS 15.2 pentru proprietarii de iPhone și iPad. Actualizarea nu este foarte mare, în jur de 900 MB pe un iPhone 13 Pro, dar include câteva funcții și îmbunătățiri noi.

Există trei puncte principale, inclusiv utilizatorii pot înțelege raportul de confidențialitate al aplicației, noile avertismente privind siguranța rețelei pentru copii și lansarea serviciului de abonament Apple Music Voice Plan în regiunile selectate. Expertul 3C Liao Ahui a mai spus că conținutul acestei actualizări este prea mult și este, de asemenea, recomandat pentru utilizatorii de iPhone să actualizeze direct.

iOS 15.2 a făcut unele modificări pentru utilizatorii de iPhone și iPad, în special, aplicația a adăugat o funcție completă de „raport de confidențialitate”. Cu aceasta, utilizatorii pot vedea acum datele accesate de aplicație, inclusiv aplicațiile terță parte și programele încorporate Apple.

O altă caracteristică importantă introdusă de iOS 15.2 și alte sisteme de operare este noul instrument de securitate „Setări de securitate pentru comunicații” oferit părinților atunci când copiii folosesc iPhone-uri, permițând tutorilor să avertizeze când copiii primesc sau trimit fotografii care conțin nuditate. Din cele două actualizări de mai sus, se poate observa că Apple acordă mai multă atenție securității rețelei de data aceasta.

Pe lângă cele menționate, Apple a lansat și abonamentele Apple Music Voice Plan pentru anumite regiuni. Costă doar 4,99 dolari pe lună, adică aproximativ 22 lei. Utilizatorii trebuie doar să-i ceară lui Siri să se bucure de peste 90 de milioane de melodii, mii de liste de redare și posturi de radio.

În plus față de introducerea moștenirii digitale iPhone, Moștenirea digitală permite utilizatorilor să desemneze contacte, vă puteți accesa contul iCloud și informațiile personale atunci când utilizatorul moare. Aspectul camerei poate fi activat în setările iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, treceți la obiectiv cu unghi ultra-larg pentru a face fotografii și videoclipuri macro.

Liao Ahui a spus că această actualizare la iOS 15.2 nu a realizat o actualizare semnificativă, dintre care majoritatea sunt remedieri de erori, dar este mai convenabil pentru utilizatori să comute modul macro pe cameră, iar această versiune adaugă și piese și reparații iPhone. Dacă utilizatorii cumpără și vând iPhone-uri vechi, ei pot, de asemenea, să caute clar istoricul reparațiilor anterioare.

Pentru a vă actualiza dispozitivul, accesați Setări > General > Actualizare software, apoi faceți clic pe Descărcare și instalare. Înainte de a începe actualizarea, asigurați-vă că ați salvat o copie de rezervă a datelor, în iCloud sau local pe computer.

Puteți găsi mai multe informații despre actualizările de securitate pe pagina suport Apple.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x