Huawei P50 Pocket: noul telefon pliabil are dată de lansare

Huawei a anunțat oficial că va organiza o conferință de lansare a noului produs de iarnă, pe 23 decembrie. De această dată va lansa un nou model de succes al seriei P – Huawei P50 Pocket. Noul telefon pliabil se va alătura Huawei P50 și P50 Pro care au debutat în vară.

Huawei P50 Pocket afis

Imaginea sugerează că telefonul are un design pliabil pe verticală și ar putea veni în cel puțin două opțiuni de culoare – alb și auriu. Este probabil ca acesta să fie același smartphone care a făcut vâlvă ca și Huawei Mate V, având un design tip clapetă asemănător cu Galaxy Z Flip 3 și Motorola Razr.

Imaginile scurse recent ale capacului viitorului telefon au dezvăluit că smartphone-ul cu design flip va avea două module circulare pe panoul din spate din colțul din stânga sus pentru configurarea camerei, similar cu ceea ce am văzut pe Huawei P50 .

Deocamdată, nu se știu multe despre caracteristicile și specificațiile viitorului smartphone pliabil Huawei P50 Pocket. Conform unei postări pe Twitter a companiei, noul model ar trebui să fie compact și puternic. Zvonurile spun că dispozitivul va apărea cu două ecrane. Se precizează că dimensiunea ecranului principal va fi de 6,7 incch. Pe copertă, va exista un ecran rotund suplimentar pentru notificări. Informațiile primite spun că va fi alimentat de chipsetul Kirin 9000 sau Snapdragon 888 4G (în funcție de regiune).

Lansarea fiind aproape, ne așteptăm să aflăm mai multe despre telefon prin scurgeri, precum și despre teasere oficiale. Va fi interesant de văzut dacă Huawei va aduce apoi acest telefon și în Europa sau dacă inițial este destinat doar Chinei.

Alături de Huawei P50 Pocket, compania este așteptată să lanseze și alte câteva produse la același eveniment din 23 decembrie în China, inclusiv ceasul inteligent Huawei Watch D cu suport pentru monitorizarea tensiunii arteriale.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x