Huawei Nova Y61 este lansat oficial!

Huawei a lansat în liniște un nou smartphone pe site-ul său global. Telefonul se numește oficial Huawei Nova Y61. După numele său, îl putem considera a fi succesorul lui Nova Y60, care a debutat anul trecut.

Din păcate, nu există informații despre prețul și disponibilitatea acestui telefon. Cu toate acestea, toate specificațiile sale sunt disponibile.

Specificații Huawei Nova Y61

Huawei Nova Y61 arată ca orice alt smartphone cu buget redus. Are un design cadru plat și un aspect al camerei din spate similar cu Apple iPhone Pros. Dar camerele reale sunt dezamăgitoare, deoarece sunt un shooter principal de 50 MP, un snapper macro de 2 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și o unitate frontală de 5 MP.

Deși compania nu menționează acest lucru, dispozitivul pare să aibă o construcție din plastic. Măsoară 164,28 x 75,8 x 8,94 mm în dimensiuni, cântărește 188 g și vine în trei culori (Sapphire Blue, Mint Green și Midnight Black).

Telefonul are un ecran de 6,52 inchi (LCD) cu o rezoluție de 1600 x 720 pixeli (HD+) și o crestătură în formă de picătură de rouă. Este alimentat de un chipset fără nume care cuprinde un procesor octa-core.

Vine cu 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare în regiunea Asia Pacific. În timp ce, în restul lumii, are 4 GB RAM și 64 GB stocare. În mod similar, în unele regiuni, vine cu dual SIM, în timp ce este limitat la un singur SIM în altele. Chiar și NFC este limitat doar la anumite regiuni.

Oricum, toate variantele oferă WiFi cu bandă unică, 4G, Bluetooth 5.1 și GNSS. Există, de asemenea, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Type-C (USB 2.0).

În ceea ce privește software-ul, dispozitivul pornește EMUI 12 cu Huawei Mobile Services (HMS) în loc de Google Mobile Services (GMS). Nu în ultimul rând, Huawei Nova Y61 este susținut de o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă cu fir de 22,5 W.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x