Honor X8, un telefon Android mid-range deghizat în iPhone

Honor a dezvăluit în tăcere telefonul mid-range Honor X8, despre care putem spune că este deghizat în cel mai recent iPhone. Partea frontală are un afișaj cu o gaură poziționată central. Partea din spate are o unitate de cameră cu patru camere de 64 de megapixeli. Iată toate informațiile despre specificațiile, caracteristicile și prețul telefonului.

Honor X8 Specificații și caracteristici

Honor X8 este un terminal nou care împrumută o altă inspirație din designul celui mai recent iPhone, cu margini plate și un modul de cameră relativ similar care este completat de un corp foarte subțire: 7,45 milimetri, fără a include camerele.

Ecranul lui Honor X8 este LCD și mare, cu o diagonală de 6,7 inci. Este un panou cu rezoluție Full HD+ și care crește rata de refresh până la 90 Hz. Are un raport ecran-corp de 93,6%. Dispozitivul măsoară 163,4 x 74,7 x 7,45 mm și cântărește 177 de grame.

Telefon Honor X8
Honor X8

Honor X8 montează în interior un Snapdragon 680 care, deși nu este 5G, este foarte recent și cu o construcție de 6 nm. Este însoțit de 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Există posibilitatea de a folosi RAM virtuală pentru a câștiga încă 2 GB.

Noul telefon este echipat cu o cameră de 16 MP în față, care este capabilă să înregistreze videoclipuri 1080p. Configurația camerei din spate are o cameră principală de 64 MP, un obiectiv ultrawide de 5 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și o cameră macro de 2 MP.

Honor X8 include o baterie de 4.000 mAh care oferă suport pentru încărcare rapidă de 22,5 W. Compania susține că o încărcare de 10 minute va permite telefonului să ofere 3 ore de redare video. Terminalul se lansează cu Magic UI 4.2 bazat pe Android 11.

Telefonul oferă alte funcții, cum ar fi dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, un port USB-C, o mufă audio de 3,5 mm, deblocare facială AI și un scaner de amprente montat lateral.

Preț și disponibilitate

Honor X8 este disponibil în culorile gri, albastru și negru și o singură versiune de 6+128 GB. Compania îl listează pe unele piețe din Africa, America Latină, Orientul Mijlociu și Europa, dar fără prețuri sau țări specifice. De îndată ce vom afla mai multe despre el, vom actualiza această postare.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x