Honor Tablet V6 va fi prima tabletă 5G și WiFi 6 din lume

În urmă cu câteva ore, compania chineză Honor a confirmat că un nou produs va fi lansat pe 18 mai 2020: numele său va fi Honor Tablet V6, iar conform informațiilor furnizate direct de producător, va fi  prima tabletă din lume echipată cu  suport pentru 5G și WiFi 6.

Noua tabletă se spune că este intrarea-pilot în seria tabletelor companiei chineze și va prezenta câteva specificații notabile. Honor Tablet V6 va fi activat 5G și va rula 5G dual band alături de cele mai noi standarde WiFi 6. Acest lucru va permite o descărcare mai bună și viteze generale de rețea atât în ​​conexiuni celulare sau WiFi.

Informațiile referitoare la acest nou dispozitiv sunt în prezent destul de reduse : tot ce știm pot fi deduse din imaginea publicată pe Weibo, unde este prezentat un produs cu patru cadre de grosime egală (ca să spunem așa, stil iPad Pro) și o singură cameră frontală.

Procesor Kirin 820 5G

Conform zvonurilor, tableta va fi susținută de Kirin 820 5G SoC, același procesor high-end  anunțat la sfârșitul lunii martie pe care îl vom găsi și la bordul viitorului Honor X10 și este compatibil cu rețelele de nouă generație.

Tot zvonurile au sugerat că tableta Honor V6 va avea și o funcție „Shadow Follow”. În principiu, acest lucru înseamnă că dispozitivul poate urmări comenzile de mișcare și gesturi sau, cu alte cuvinte, gesturile aeriene. 

Astfel, va trebui să așteptăm până pe 18 mai 2020, când tableta va fi anunțată oficial alături de smartphone-ul Honor X10, un laptop nou și un televizor.

Citește și: DJI Mavic Air 2: Cinci motive pentru a-ți actualiza drona

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x