Google Stadia este acum disponibil în România

Platforma de jocuri cloud Google Stadia a fost anunțată anul trecut, dar serviciul a fost disponibil doar în câteva țări. Google a anunțat acum că 8 noi țări primesc serviciul de streaming Stadia, dar toate sunt în Europa: România, Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Portugalia, Slovacia și Elveția. Când serviciul de jocuri cloud a început să fie activ anul trecut, acesta era disponibil în doar 14 țări. Aceste noi completări aduc numărul total de țări sprijinite la 22.

Serviciul a fost lansat în țările menționate anterior și utilizatorii se pot înregistra cu contul lor Gmail și se pot juca gratuit Destiny 2 sau Super Bomberman R pe computerele, telefoanele și tabletele compatibile. Puteți accesa Google Stadia online la adresa stadia.google.com sau prin aplicația de mobil Stadia.

Utilizatorii noi primesc un abonament gratuit de o lună la serviciul Pro și costă în România 45 lei / lună. Jocurile revendicate de utilizator în timpul perioadei de încercare gratuită rămân a acestora atât timp cât își reînnoiesc abonamentul.

Google adaugă, de asemenea, noi jocuri gratuite în fiecare lună. Dacă doriți mai multe jocuri sau unul care nu este disponibil gratuit, puteți achiziționa din magazinul care are jocuri precum Assassin’s Creed Valhalla și Marvel’s Avengers. Va fi adăugat, de asemenea, jocul mult așteptat, Cyberpunk 2077 de la CD Projekt Red, care ajunge simultan pe console, PC și Stadia pe 10 decembrie.

Platforma funcționează prin streaming de jocuri pe internet, la fel ca modul în care transmiteți în flux un spectacol sau un film. Suportă o serie de rezoluții bazate pe viteza conexiunii la internet. Utilizatorii pot asocia un controler compatibil cu dispozitivul ales, inclusiv controlere PS4 și Xbox sau pot folosi mouse-ul și tastatura.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x