Google Pixel 4, în top 5 telefoane la testul audio DxOMark

Lansat în octombrie 2019, Google Pixel 4 este cel mai recent smartphone-pilot al gigantului de căutare. Acesta rulează cu cel mai recent sistem de operare Android 10, alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855 și 6 GB de memorie RAM.

Experții DxOMark tocmai au testat calitatea audio a celor două difuzoare și a trei microfoane ale Google Pixel 4. De câteva săptămâni, laboratorul oferă într-adevăr teste de calitate audio pe smartphone-urile lansate pe piață. Până în prezent, DxOMark a testat doar 11 telefoane recente.

Din recenzia audio publicată recent de DxOMark pentru Pixel 4, smartphone-ul Google a atins locul cinci în clasament cu 68 de puncte. Acesta a rămas în spatele rivalilor Huawei Mate 20 X (75), iPhone XS Max (74), iPhone 11 Pro Max (71) și ROG Phone 2 (69). Pe de altă parte, Pixel 4 a luat fața telefoanelor de top Samsung, cum ar fi versiunea Galaxy Note 10 Plus 5G și versiunea 4G, ambele clasate pe 66. Consultați elementele principale ale Pixel 4:

Rezultate teste audio DxOMark pentru Google Pixel 4

Citește și despre: Noul senzor de amprentă „3D Sonic Max” de la Qualcomm poate scana două degete simultan

Testul DxoMark include peste 20 de ore de testare în condiții controlate, teste nu numai pentru redarea audio într-o varietate de scenarii, dar includ și teste de înregistrare.

În ceea ce privește reproducerea sunetului, conform analizei, telefonul a obținut performanțe generale considerate decente, precum și un bass impresionant pentru dimensiunea dispozitivului. Pe de altă parte, în comparație cu cele mai bune, acest audio mai mic este în urmă. De asemenea, volumul maxim nu este la fel de mare ca alți concurenți.

Pixel 4 a obținut performanțe bune în tonuri, a avut niveluri coerente și nedistorsionate și a avut încă performanțe satisfăcătoare în spațiu în videoclipuri. În schimb, sunetul înregistrat părea zgomotos, cu artefacte vizibile și zgomote nefirești de fond.

În concluziile finale, DxOMark subliniază că Google Pixel 4 poate oferi performanțe audio decente ca unul dintre primele trei dispozitive Android din clasament. Cu toate acestea, ar mai fi loc pentru îmbunătățiri, cum ar fi redarea de filme și unele moduri de înregistrare.

Citește și despre: Galaxy S11 Plus ar putea avea cea mai mare baterie de pe un flagship Samsung

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x