Galaxy Z Flip 2 ar putea veni cu trei camere pe spate

Mai există mult timp până când Samsung lansează succesorul Galaxy Z Flip, dar asta nu înseamnă că dezvoltarea nu a început deja. De fapt, conform unui brevet de design la WIPO (World Intellectual Property Office), Samsung analizează două proiecte potențiale, ambele care includ un modul cu cameră triplă pe spate. Imaginile brevetului sugerează că ar putea exista unele modificări în designul posterior al presupusului Galaxy Z Flip 2.

După cum se poate observa în imaginile de brevet prezentate de LetsGoDigital, imaginea din centru prezintă ecranul pliabil cu înălțime precum Galaxy Z Flip. Afișează pe ambele părți ale sale modelul A și Modelul B sunt cele două modele posibile ale modelului succesor.

Galaxy Z Flip 2 brevet

Modelul A prezintă un design familiar cu plasarea orizontală a camerei, dar datorită modulului mai mare, ecranul secundar folosit pentru notificări pare puțin mai mic. În modelul B, există un sistem de cameră triplă verticală. Acest aranjament al camerelor permite includerea unui afișaj secundar mai mare. 

Designul este altfel identic cu actualul Flip. Vedem pe interior un ecran cu ecran aproape complet, cu o singură cameră perforată plasată în mijloc. Mecanismul de balamale pare de asemenea identic cu designul actual. 

Depunerea brevetului nu dezvăluie nicio informație despre specificațiile dispozitivului. De asemenea, brevetul în sine nu garantează că Samsung va folosi niciunul dintre aceste modele pentru pretinsul Galaxy Z Flip 2. Cu toate acestea, nu face decât să sugereze posibilitatea ca Samsung să lucreze la un design care adoptă camere triple pe spate și ar avea sens, având în vedere că majoritatea flagship-urilor oferă cel puțin trei distanțe focale.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x