Galaxy Sport va fi noul Smartwatch de la Samsung

Samsung va reîmprospăta gama lor portabilă, alături de smartphone-urile lor emblematice Galaxy S. Gigantul coreean va veni cu un nou smartwatch, purtând numele de Galaxy Sport.

La începutul acestei săptămâni, 91Mobiles a adus prima imagine a noului Samsung Galaxy Sport Watch. La aceasta s-a adăugat o nouă randare de la Tiger Mobiles, subliniind trei variante de culoare:negru, albastru și auriu roz.

Smartwatch Samsung Galaxy Sport

Acest ceas inteligent are un cadran rotund cu o sticlă conturată. Există două butoane fizice prin care poate fi controlat sistemul Tizen, la fel ca la Galaxy Watch. Corpul noului smartwatch pare a fi făcut din metal finisat cu o cataramă potrivită.

Noul Galaxy Sport va fi, de asemenea, primul smartwatch cu caracteristica Bixby Memento. Acesta va avea 4 GB de memorie RAM, NFC pentru plăți sigure, GPS pentru urmărirea sala de fitness, Wi-Fi și rezistența la apă, Bluetooth și IP.

Galaxy Sport a primit deja acceptul de la agențiile de comunicații din SUA, Taiwan și Coreea de Sud, sugerând în mod clar că va fi lansat în curând. Ne așteptăm ca Samsung să afișeze noul smartwatch la evenimentului său Galaxy S10 în 20 februarie.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x