Galaxy Note 10 primește actualizarea Android 10

La câteva săptămâni de la lansarea actualizării Android 10 și One UI 2.0 pentru Galaxy S10, Samsung a început să ruleze și actualizarea stabilă Android 10 pentru Galaxy Note 10 și Note 10 Plus. Compania a început lansarea actualizării în Germania pentru cei care au participat la programul Open Beta.

Actualizarea Android 10 și One UI 2.0 pentru Galaxy Note 10 aduce o serie de funcții noi, cum ar fi o aplicație Camera reproiectată, noi gesturi de navigare Android 10, selfie-uri cu mișcare lentă și multe altele.

În plus, actualizarea aduce și corecția de securitate Android pentru decembrie 2019 pentru aceste dispozitive. Samsung a fost de curând în vârful jocului său când vine vorba de lansarea actualizărilor și ne așteptăm ca compania să lanseze One UI 2.0 pentru mai multe dispozitive în următoarele săptămâni.

Ar trebui să primiți curând o notificare de actualizare pe dispozitivul dvs., dar dacă nu puteți aștepta, puteți verifica actualizarea manual, accesând meniul Setări > Actualizare sistem. Actualizarea Android 10 are o dimensiune de aproximativ 145 MB și poartă numărul N97 * FXXU1BSL7.

Actualizarea efectivă ar trebui să aibă dimensiuni mult mai mari (aproximativ 1,9 GB) și va fi disponibilă pentru utilizatori în săptămânile următoare. Samsung de obicei implementează aceste actualizări în Germania și Coreea mai întâi, urmate de restul Europei.

Citește și despre: Apple elimină portul de încărcare Lightning la iPhone

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x