DJI Mavic Mini 2 se poate lansa în curând

Cam în aceeași perioadă a anului trecut, renumitul producător de drone DJI a lansat Mavic Mini, o dronă portabilă și accesibilă. Produsul a venit cu un preț de 399 USD pentru versiunea standard, care include Mavic Mini, o telecomandă, o baterie, elice suplimentare și toate instrumentele și firele necesare. DJI poate actualiza în curând drona aeriană portabilă cu Mavic Mini 2.

O listă a retailerului american Adorama, care a fost preluată de DroneDJ, a listat pe scurt DJI Mavic Mini 2 și Fly More Combo ca alternativă la ediția DJI Mavic Pro Alpine White. Pagina a dezvăluit chiar și prețul cu amănuntul probabil, sugerând că standul Mavic Mini 2 este de 449 USD, în timp ce Fly More Combo va fi vândut cu amănuntul pentru 599 USD. Aceasta reprezintă o creștere de 12% față de generația anterioară Mavic Mini, care vinde cu amănuntul pentru 399 USD și 499 USD.

Nu putem aduce un motiv mai bun pentru creșterea prețului decât o posibilă actualizare a specificațiilor. Vorbind despre specificații, DJI Mavic Mini 2 va oferi suport pentru înregistrarea video 4K.

Există, de asemenea, rapoarte că camera Mavic Mini 2 va fi actualizată de la 2.7K / 30P pentru a suporta fotografierea video 4K / 30P. În același timp, vechea interfață micro-USB de pe corp și telecomandă a fost în cele din urmă schimbată în interfețe USB-C.

Cu toate acestea, CMOS-ul de bază al Mavic Mini 2 este încă de 12 megapixeli cu 1 / 2,3 inci, la fel ca generația anterioară. Mavic Mini împachetează motoare de înaltă calitate, care livrează până la 30 de minute de zbor. Ne așteptăm ca DJI Mavic Mini 2 să aibă un timp de zbor extins.

Originalul Mavic Mini a fost lansat pe 30 octombrie anul trecut, ceea ce înseamnă că DJI se pregătește să lanseze Mavic Mini 2 pentru vânzare în același timp. Cred că DJI îl va lansa cândva luna viitoare pentru a ajuta la obținerea mai multor unități produse la timp pentru lansare. DJI probabil nu vrea să se confrunte cu aceleași probleme de stoc pe care le-a avut cu lansarea recentă a lui Ronin.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x