Dacia Spring Electric la precomandă din 20 martie

În sfârșit, Dacia ia decizia! Din 20 martie, primul model electric al companiei, Dacia Spring versiunea „Comfort Plus”, va fi online la precomandă, conform news.ro. Livrările pentru acest automobil vor începe din luna septembrie a acestui an.

Versiunea „Comfort Plus” a EV-ului românesc va fi disponibilă la un preț de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring este dotată cu un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh. Mașina poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC, potrivit companiei.

Iată care va fi durata de încărcare a bateriei Litiu-ion de pe Dacia electrică:

  • 14 ore pentru o încărcare 100% la o priză standard (casnică) de 2,3 kW
  • 8 ore și 30 minute pentru o încărcare 100% la un Wallbox de 3,7 kW
  • 5 ore pentru o încărcare 100% la un Wallbox de 7,4 kW
  • o oră pentru o încărcare 80% la o bornă DC 30 kW

Dacia Spring are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City. Modelul are o serie de echipamente de siguranţă, cum ar fi: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Dacia electrică va fi disponibilă la lansare în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver, ulterior adăugându-se o a patra opţiune, Goji Red.

Compania oferă o garanție de 3 ani sau 100.000 km pentru mașină şi de 8 ani sau 120.000 km pentru acumulator.

Dacă vă întrebați de versiunea mai ieftină, de echipare „Comfort”, această va fi ulterior la precomandă la preţul de 16.800 Euro (TVA inclus). Varianta pentru clienții de flote va fi de disponibilă tot la prețul de16.800 Euro (TVA inclus).

Cel mai bun lucru în toată această poveste este că Dacia Spring va putea fi achiziționată la un preț extraordinar de bun de clienții din România. Mașina va putea fi cumpărată sub 10.000 de euro prin intermediul programului RABLA PLUS.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x