Cum să activați modul întunecat în WhatsApp pentru Android

Una dintre cele mai solicitate funcții în Whatsapp în ultimii doi ani a fost modul întunecat. În sfârșit este disponibil pe Android – acum puteți seta manual modul întunecat (dark mode) pentru Whatsapp, sau aplicația se potrivește automat cu tema sistemului. 

Iată cum puteți începe cu modul întunecat pe Whatsapp pentru Android.

  • Deschide aplicația WhatsApp 
  • Atingeți meniul de revărsare a acțiunii (trei puncte verticale în colțul din dreapta sus)
  • Accesați Setări
  • Selectați Conversații
Setari Whatsapp mod intunecat
  • Alegeți Temă 
  • În caseta de dialog Alegeți tema, selectați Întunecată.
  • Ar trebui să vedeți comutarea interfeței la o temă întunecată 
Setari Whatsapp mod intunecat 2 pxo66d

Asta e! Ar trebui să aveți acum configurat modul întunecat pentru serviciul de mesagerie. Dark Mode arată deosebit de bine pe Whatsapp din cauza accentelor verzi care sunt prezente pe toată interfața și aduc un pic de fler vizual în aplicație.

Rulez versiunea 2.20.64 a aplicației care este disponibilă din 2 martie, așa că dacă nu vedeți încă opțiunea pentru tema întunecată, actualizați aplicația. Dacă nu aveți această aplicație, o puteți descărca de aici.

Am activat această temă de două zile și face o diferență uriașă în modul în care utilizați serviciul. Este mai ușor la ochi și, dacă aveți un telefon Android 10 și setați modul întunecat la nivel de sistem, există o consistență vizuală mai bună.

Dacă ți-a fost util acest articol și dacă folosești tema întunecată pentru Android și, mai nou, pentru WhatsApp, spune-ți părerea mai jos la comentarii. Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept pe acest blog!

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x