Configurația camerei de pe Huawei P40 Pro are specificații impresionante!

Pe 26 martie, Huawei va anunța seria Huawei P40 de telefoane emblematice. Huawei P40 Lite și P40 Lite E anunțate recent aparțin, de asemenea, aceleiași familii. Seria Huawei P40 este de așteptat să rivalizeze cu gama de smartphone-uri Galaxy S20 de la Samsung. Se speculează că Galaxy S20 Ultra, care este dotat cu camere quad cu specificații care acceptă zoom 100x, va fi rivalizat cu smartphone-ul Huawei P40 Pro.

Despre camera Huawei P40 Pro a mai vorbit la sfârșitul anului 2019, când au apărut primele zvonuri despre telefon. Însă unele specificații scurse recent sunt diferite de ceea ce spuneam atunci.

Potrivit unui tipster popular de pe Twitter, Huawei P40 Pro va veni echipat cu cinci camere pe spate. El sugerează că sistemul de camere cu lentile Penta de pe P40 Pro va cuprinde un obiectiv Sony IMX700 de 52 megapixeli Hexadeca Bayer RYYB, un obiectiv Sony IMX650 de 1 / 1,5” ultrawide Cine RGGB de 40 de megapixeli, un teleobiectiv cu zoom optic 3x, o lentilă cu zoom periscop dual prism cu zoom optic de 10x și senzor ToF (Time of Flight).

După cum se poate vedea în imagine, cele cinci camere vor fi adăpostite în interiorul unui modul de cameră în formă de dreptunghi, care include și alte componente, cum ar fi un bliț LED, senzor de temperatură de culoare și un microfon. Nu există informații noi despre celelalte specificații ale smartphone-ului.

Scurgeri anterioare au sugerat că Huawei P40 Pro poate avea ca specificații un display AMOLED de 6,7 inci care va fi curbat pe toate cele patru părți. Poate fi alimentat de chipsetul Kirin 990 5G. Smartphone-ul poate oferi și o variantă de 12 GB RAM. Este de așteptat să vină în opțiuni de culoare precum albastru, portocaliu, alb, violet și alb, conform unei imagini publicate de bloggerul YashRaj.

Citește și despre: Oppo Find X2 și Find X2 Pro lansate oficial: specificații și preț

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x