Conceptul Huawei Mate 40 Pro prevede un design cu ecran dublu

Huawei va trebui să se descurce în continuare fără serviciile Google Mobile pentru încă un an și s-ar putea confrunta cu restricții și mai dure, dar gigantul tehnologic chinez a continuat să fie rezistent. Această rezistență s-ar putea manifesta pe seria Mate 40, care ar trebui lansată la sfârșitul acestui an cu ceea ce ar trebui să fie un design spectaculos, mai ales pe Mate 40 Pro.

Huawei Mate 40 Pro concept 2

În momentul de față, informațiile despre Mate 40 sunt doar zvonuri neverificate, printre care se remarcă și debutul SoC Kirin 1000. Din acest motiv, mulți designeri au început să își dezvolte propriul prototip Mate 40 Pro. În special, conceptul proiectat de TS Designer a atras atenția.

Recomandările arată că flagship-ul va avea un design cu ecran dual, străin de linia de smartphone-uri Huawei. Ecranul secundar este situat în partea superioară dreaptă a panoului, în timp ce în partea stângă vom găsi o configurație a camerei Penta. Camera pare să includă un teleobiectiv cu o ștampilă care indică faptul că va suporta un zoom de 100x. Vorbind despre afișajul secundar, se pare că cel care ar afișa informații, cum ar fi timpul, bateria și previzualizarea fotografiilor făcute de camera foto din spate. Redarea include chiar și un stylus.

Huawei Mate 40 Pro concept 3

Nu cred că Huawei s-ar aventura într-un astfel de design, având în vedere că modele precum Meizu Pro 7 care au folosit un astfel de design nu zburau cu adevărat. Probabil este numai un concept care ne va permite cu siguranță să evaluăm piața și reacțiile.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x