Când se lansează seria Xiaomi 13?

Xiaomi 13 și 13 Pro au avut multe scurgeri recent. Se așteaptă ca viitoarele telefoane să debuteze luna viitoare cu un design diferit de restul pachetului Xiaomi. Cu toate acestea, compania nu a confirmat încă detalii despre seria sa premium de următoarea generație. Înaintea oricărui anunț oficial, un cunoscut Youtuber tehnologic a dezvăluit că seria Xiaomi 13 va debuta încă de la 1 decembrie. Iată detaliile.

Seria Xiaomi 13 lansare

YouTuber-ul Sahil Karoul (@Karoulsahil) susține că seria Xiaomi 13, zvonită de mult timp, va debuta în China pe 1 decembrie. Karoul a împărtășit și câteva randări ale Xiaomi 13 stadard în nuanțe de albastru și maro.

Imaginile prezintă smartphone-ul cu laturi plate, precum și un afișaj plat. Există o insulă de cameră actualizată cu lentile mari de formă pătrată care ocupă trei dintre cele patru colțuri. Scurgerile prezentate anterior au dezvăluit că Xiaomi 13 va avea un panou frontal plat, cu rame subțiri, împreună cu o cameră cu gaură plasată central în partea de sus.

Specificații scurse prin Geekbench

Telefonul a fost descoperit recent pe site-ul Geekbench cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 asociat cu 12 GB RAM. Telefonul a reușit să obțină un scor respectabil de 1.497 de puncte la testarea single-core și 5.089 de puncte la testarea multi-core.

Xiaomi 13 este recomandat să vină cu un ecran AMOLED de 6,2 inci cu o rezoluție de 2K și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ar putea avea un senzor de cameră Sony IMX8 de 50 MP și poate suporta încărcare rapidă cu fir de 120 W.

Modelul Pro va fi echipat și cu același procesor, dar a obținut un scor mai mare pe Geekbench. Xiaomi 13 Pro a obținut 1504 de puncte la testul single-core și 5342 de puncte la testul multi-core al Geekbench 5.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x